Collection page not working again

Resolved
  • BogAl's Avatar 185 4 Posts Joined 08/18/2020
    Posted 4 months, 3 weeks ago

    I can't seem to get the page to load at all, either on mobile with Opera beta or on desktop with Microsoft Edge.

     

    It's frustrating, because this site is the only convenient one for me to use to see deck-crafting costs.

    4
  • Whomanist's Avatar 120 2 Posts Joined 03/05/2022
    Posted 4 months, 1 week ago

    Yeah, I have that problem too. I tried both JSON and plugin methods - the first way wipes out my whole collection while the second one adds only basic cards. Sorry, I won't be adding those cards manually. Not the whole collection. I hope someone will do something with it one day.

    0
  • Riffraff's Avatar 755 361 Posts Joined 04/30/2020
    Posted 4 months, 1 week ago

    I have the same problem. My collection won't load at all/can't see any of the cards on the page.

    0
  • Fluxflashor's Avatar Administrator 1895 2739 Posts Joined 10/19/2018
    Posted 4 months, 1 week ago

    Collection fixes are on the to do list. I know how frustrating it is when a core site mechanic isn't behaving.

    Founder, Out of Cards

    Follow me on Twitch and Twitter.
    If you are planning on playing WoW on US realms, consider using my recruit link =)

    0
  • Fluxflashor's Avatar Administrator 1895 2739 Posts Joined 10/19/2018
    Posted 4 months, 1 week ago

    After a long afternoon, the collection page should be loading data again. On the plus side, the deckbuilder also got faster because of my changes.

    Manual edits should be working though our collection processor is quite busy today though with everyone opening their packs so it can take a bit of time for this to reflect on the website. I'm not sure if the JSON Importer is working right now, that I'll have to dig into later.

    Founder, Out of Cards

    Follow me on Twitch and Twitter.
    If you are planning on playing WoW on US realms, consider using my recruit link =)

    0
  • goober99's Avatar 220 4 Posts Joined 02/20/2020
    Posted 2 weeks, 1 day ago

    The collection page seems to be acting up again. I haven't been able to get into it for several days. It either just keeps loading or sometimes it appears to load, but searching and filtering doesn't work then. I've tried it on both Firefox and Chrome.

    0
  • Leave a Comment

    You must be signed in to leave a comment. Sign in here.